Mobirise

Membru al Baroului Cluj, cu drept de practică în faţa tuturor instanţelor, Daniel are o bogată experienţă în materia dosarelor de mare complexitate.

Până în anul 2019, a activat în cadrul uneia dintre cele mai mari societăţi de avocatură din România, gestionând dosare în special din domeniul white collar crime (evaziune fiscală, infracţiuni de corupţie etc.), malpraxisului medical şi a cooperării judiciare internaţionale în materie penală.

În cadrul propriului cabinet, Daniel se concentrează pe activitatea de consultanţă (instituţii financiar-bancare, multinaţionale din domeniul IT, societăţi implicate în energia de biomasă etc.), respectiv asistenţă juridică în special în faţa instanţelor. Colaborarea cu unii colegi avocaţi la a căror formare profesională a contribuit îi permite să asigure însă şi asistenţa juridică şi reprezentarea clienţilor în faţa organelor de urmărire penală, coordonând echipe de avocaţi. De asemenea, specializarea sa universitară în materia dreptului penal european a condus la implicarea sa în cauze vizând executarea mandatelor europene de arestare, a recunoaşterii de hotărâri şi transferului de persoane condamnate, respectiv a altor forme de cooperare judiciară internaţională în materie penală.

La ora actuală, Daniel susţine interesele clienţilor în numeroase dosare, aflate inclusiv pe rolul Curţii Constituţionale şi a Curţii de Justiţie a Uniunii Europene.

Contact:
daniel.nitu@nitu-law.ro
0744 607 784

Contact 

Email: office@nitu-law.ro
Telefon: + 40 744 60 77 84
Fax: + 40 264 70 80 53

Adresa

Piata Cipariu nr. 9, ap. 8
400191
Cluj-Napoca 

Landing Page Software